Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Για νέο έπος η Ελλάδα απόψε με Κόστα Ρίκα...

hit countersΠάμε για τους “8″! Όλα γίνονται σε αυτό το Μουντιάλ

Με στόχο να συνεχίσει να γράφει ιστορία, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού, η Εθνική ομάδα θα τεθεί απόψε (23:00) αντιμέτωπη της Κόστα Ρίκα στην «Αρένα Περναμπούκο» του Ρεσίφε.



Το Bloomberg προβλέπει νίκη της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα

Πρόβλεψη υπέρ της Εθνικής Ελλάδος στον αγώνα της Κυριακής με την... Κόστα Ρίκα έκανε το Bloomberg.

Σύμφωνα με το Bloomberg η Ελλάδα έχει πιθανότητες να κερδίσει 67,8%, με την Κόστα Ρίκα να έχει 32,3% πιθανότητες για νίκη.


Το διεθνές αμερικανικό μέσο, προβλέπει και το σκορ το οποίο θεωρεί ότι θα είναι 0-1 υπέρ της Ελλάδας, ενώ καλύτερο παίκτης της Εθνικής βαφτίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αλλά και για την Κόστα Ρίκα καλύτερος παίκτης είναι, σύμφωνα με το Bloomberg, ένας γνωστός μας, ο Τζοελ Κάμπελ, παίκτης της Άρσεναλ που όμως αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Στον επόμενο γύρο, για την φάση των 8, το Bloomberg προβλέπει ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία με 1-0.

Οι Αμερικανοί δίνουν βέβαια 37,8% πιθανότητες στην Εθνική μας να νικήσει. Η Ολλανδία, σύμφωνα με τους αναλυτές θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση των 4 τους Αργεντινούς, από τους οποίους και θα χάσει με 0-1.

Εθνική Ελλάδος-Κόστα Ρίκα

Στον τελικό του Μουντιάλ, το Bloomberg «βλέπει» να αγωνίζονται η Βραζιλία με την Αργεντινή, με τους Βραζιλιάνους να κερδίζουν με 1-0.

Το Βloomberg δίνη στη νίκη των διοργανωτών ποσοστό 66%. Η Ελλάδα έχει 8,8% πιθανότητα να περάσει στους 4 και 2,3% να κατακτήσει το Μουντιάλ.




Ούτε ΤΕΒΕ, ούτε ΙΚΑ, ραντεβού, ραντεβού με Κόστα Ρίκα


Η σύγκριση των δύο ομάδων
Σε μέγεθος, η Κόστα Ρίκα είναι όσο η μισή Ελλάδα, αλλά  γι’ αυτούς είναι το τέταρτο Μουντιάλ, ενώ για μας το τρίτο. Γι’ αυτούς είναι η δεύτερη φορά στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου, για μας η πρώτη.  Η Κόστα Ρίκα έφτασε στους «16»  βασιζόμενη σε ένα ρεαλιστικό 5-4-1, ενώ και εμείς παίζουμε με ένα πανομοιότυπο 4-3-3 βασισμένο στην καλή άμυνα.

Ελλαδάρα, καλή επιτυχία!














Δεν υπάρχουν σχόλια: